26.4.2018. 15:37
0
KCUS - Uveden režim redovnih posjeta bolesnicima
Komisija za sprječavanje i suzbijanje intrahospitalnih infekcija Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) donijela je odluku o ponovnom uvođenju redovnih posjeta pacijentima. Posjete su moguće svaki dan, u terminu od 15.30 do 16.30 sati.

Odluka je donesena u skladu s prestankom opasnosti od epidemije gripe i morbila, te uvažavajući proceduru "Posjete pacijentima u bolnici".

- U cilju zaštite zdravlja pacijenata, te sprječavanja mogućih komplikacija u liječenju, KCUS moli posjetioce da ne dolaze u grupama u posjete. Jednom pacijentu bi u određenom terminu trebalo da u posjeti bude jedna ili maksimalno dvije osobe. Takvim režimom posjeta štite se i pacijenti, ali i posjetioci - saopćila je Press služba KCUS-a.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.