11.5.2018. 10:56
0
JUB slavi 20 godina uspješnog poslovanja u BiH
U ovoj godini JUB proslavlja jubilej od 20 godina postojanja u Bosni i Hercegovini i 143. godine svoga rada i postojanja.

Ova godišnjica, sa kojom se mogu pohvaliti rijetke firme, ima veliki značaj za JUB koji stalno radi na unaprijeđenju poslovanja. Dugogodišnje uspješno poslovanje firme ukazuje na poštovanje tradicije, uposlenika, kupaca i okoline.

Profesionalni rad i zalaganje menadžmenta i uposlenika JUB-a u BiH dokazan je zavidnim i uspješnim rezultatima na tržištu Bosne i Hercegovine.

JUB je i pored neizvjesne ekonomske situacije u zadnjim desetljećima bilježio stalni rast, povećao broj uposlenika i proširio se na strana tržišta. Prije svega očuvao blisku vezu sa kupcima koji su uvijek znali prepoznati kvalitet JUB-ovih proizvoda i ostali vjerni firmi. Firma je ostala slovenačka, sa domaćim vlasnicima, a sa svojim iskusnim stručnjacima koji stalno brinu o vlastitom razvoju. Sjedište firme se još od 1875. nalazi na istoj lokaciji, a fabriku su sa novim proizvodnim pogonima tokom godina širili, osavremenili i razvijali u saradnji sa lokalnom zajednicom. 

Čvrsto opredjeljenje firme ostaje kontinuirani razvoj inovativnih i kvalitetnih proizvoda, te usluga koje već tradicionalno cijene kako domaći tako i evropski kupci, te želja za očuvanje povjerenja i u budućnosti.   
JUB je danas slovenačka savremena i međunarodno priznata proizvodna firma sa jakim vlastitim robnim markama, kojih čak 75% prodaje van zemlje. Firma je prisutna na više od trideset tržišta i u top deset je najviše internacionaliziranih slovenačkih firmi. Sa više od 570 uposlenika posluje preko svojih trinaest zavisnih društava koje ima u deset država i koje su u 100-postotnom vlasništvu matičnog društva JUB-H d.d. 

JUB  kao jedan od vodećih proizvođača boja i maltera i jugoistočnoj Evropi opredijeljen je ne samo na održavanje zadovoljstva svojih kupaca koji cijene kvalitet JUB-ovih proizvoda i usluga nego i na partnersku saradnju sa najboljim dobavljačima, te na odgovorno ponašanje prema okolini i zaposlenima i to je cilj kojem će JUB težiti i u budućnosti. 

U ovih 20 godina JUB je nastojao poboljšati poslovni ambijent u Bosni i Hercegovini i ostao je posvećen svojoj strategiji i vjerovanju u bolje sutra. Uspjeli smo pokazati da rad, profesionalnost, vizija i istrajnost može biti sastavni dio ekonomije u Bosni i Hercegovini. I zato danas ponosno slavimo ovaj jubilej sa našim vjernim klijentima i svim građanima naše lijepe zemlje.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.