12.6.2018. 15:00
0
Zmajevi u novoj reklami BH Telecoma
Dugogodišnju uspješnu saradnju BH Telecom i Nogometni savez BiH krunisali su snimanjem nove reklame u kojem bh. fudbaleri ne mogu odoljeti bezgraničnoj priči i surfanju.

Raspoloženi bh. fudbaleri Pjanić, Bešić, Šunjić... predvođeni selektorom Robertom Prosinečkim, kao i ekipa BH Telecoma uživali su u snimanju novih kadrova za „Pun pogodak“!Dobra energija na snimanju spota zaokružena je osmjesima malih statista fudbalera i fudbalerki.

"Naša saradnja sa sportskim kolektivima u BiH je upravo ono što nas izdvaja od ostalih te ćemo i u budućnosti sarađivati uspješno.", izjavila je ovom prilikom PR menadžerica BH Telecoma, Nađa Lutvikadić-Fočo. 

"Moja priča." je novi korporativni slogan koji prati novi vizuelni identitet i kako poručuju iz BH Telecoma ponosni su što su ovu pozitivnu priču započeli sa našim najboljim bh. ambasadorima, našim Zmajevima.

Spot možete pogledati na Facebook stranici BH Telecoma. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.