30.8.2018. 19:45
0
Ivanić - delegacija EPP: Izbori ne smiju stati na put provedbi Reformske agende
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić razgovarao je danas s delegacijom Evropske narodne partije o političkoj situaciji u BiH, izmjenama Izbornog zakona, provedbi Reformske agende i bh. evropskom putu.

Na sastanku je zaključeno da izbori ne smiju stati na put provedbi Reformske agende, kao i da BiH ne smije propustiti pozitivan trenutak i da mora napraviti najznačajniji iskorak na evropskom putu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

U delegaciji Evropske narodne partije koja je razgovarala sa Ivanićem bili su: šef delegacije Evropske narodne partije i potpredsjednik EPP grupe  zadužen za proširenje i mediteransku politiku Andrey Kovatshev, član Komiteta za razvoj i izvjestilac Evropskog parlamenta za BiH Cristian Dan Preda, potpredsjedavajuća Delegacije za odnose s BiH i Kosovom Dubravka Šuica, član Мeđunarodnog trgovinskog komiteta Evropskog  parlamenta Adam Szejnfeld i članica Delegacije za odnose s BiH i Kosovom Željana Zovko.

(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.