2.9.2018. 13:00
0
Zapaljena dva automobila u Vogošći, požar oštetio dio kuće
Na području općine Vogošća zapaljena su dva automobila u dvorištu porodične kuće, a nakon uviđaja se oglasila i policija.

Kako se navodi, Sedma PU je obaviještena da je u ulici Blagovac I, općina Vogošća, došlo do požara na parkiranim vozilima u dvorištu porodične kuće, te da je požar zahvatio i dio kuće.

Izlaskom na lice mjesta patrole policije i PVB Vogošća, potvrđeni su navodi da je došlo do požara na motornom vozilu marke "Škoda - Octavia" registarskih oznaka J39-E-857, vlasništvo J.H. kao i na vozilu "Škoda - Octavia" registarskih oznaka M58-J-247, vlasništvo njegove supruge.

Požar je lokalizovan u 00:55 sati, a na vozilima i djelu garaže je nastala materijalna šteta, javlja N1.

Sudski vještak PPZ struke je izlaskom na teren i uviđajem konstatovao da je do požara došlo usljed otvorenog plamena, izvršenog od strane NN lica.


Lejla Trle 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.