5.10.2018. 11:27
1
"Duge cijevi" MUP-a RS-a kod Doboja, policija kontroliše autobuse koji idu prema Banjaluci
FOTO: Source.ba / Arhiva
MUP RS-a postavio je punkt kod grada Doboja, te pregledava vozila koja se kreću prema Banjaluci gdje se danas održava skup "Pravda za Davida".

Policija je naoružana dugim cijevima, a kontrolišu sve gotovo sva vozila, posebno autobusi.

Podsjećanja radi, pojedini beogradski mediji napisali su kako je u sarajevskim naseljima Bistrik, Vraca i Hrasno bilo parkirano oko 60 autobusa koji bi sa navijačima trebali da krenu za Banjaluku kako bi, kako pišu ovi mediji, napravili nerede.

Uprkos tome što se očigledno radi o dobro osmišljenoj lažnoj informaciji, koja se pojavila u srbijanskim medijima, MUP RS-a je takva pisanja shvatio ozbiljno.

Podsjećanja radi, skupovi "Pravda za Davida" i "Pravda za Dženana" održavaju se danas u 18:00 sati u Banjaluci i Sarajevu.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.