7.10.2018. 8:20
1
Glasanje u Miljevini nije počelo na vrijeme, zakasnio član Odbora
Glasanje na biračkom mjestu u Miljevini, jednom od 36 na području opštine Foča, još nije počelo zbog kašnjenja jednog člana biračkog odbora, potvrđeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Očekuje se da glasanje u Miljevini počne oko 8.30 časova, do kada bi trebalo da stigne član biračkog odbora iz Sarajeva. Od 35 biračkih mjesta, koja su otvorena, početak glasanja je kasnio po desetak minuta na četiri mjesta zbog brojanja glasačkih listića.

Na 36 biračkih mjesta pravo glasa, prema biračkom spisku, ima 17.067 građana. Birački odbori broje 316 članova, a ispred 13 političkih subjekata registrovano je 487 posmatrača.


(SRNA / Lejla Trle)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.