7.10.2018. 21:03
0
Iz Saveza za pobjedu tvrde da Ivanić ima pet posto više glasova od Dodika, SNSD tvrdi da je Dodik novi član Predsjedništva
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

Mladen Ivanić vodi ispred Milorada Dodika, poručili su iz Saveza za pobjedu, te su poručili da on ima pet posto više glasova od Dodika, prenosi N1.

Borislav Borenović je dodao kako Ivanić vodi ispred Dodika u Banjaluci. Iz Saveza za pobjedu poručuju da, ipak, Dodik vodi ispred Ivanića u brojnim ruralnim mjestima.

Reagovali su iz SNSD-a, te su poručili da SNSD ima 57 posto glasova. Dodik, prema njima, ima 120 hiljada glasova, dok Ivanić ima 30-ak hiljada manje glasova, poručeno je iz Dodikovog SNSD-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.