15.10.2018. 13:37
0
Britanski ambasador oduševljen potezom bh. građanina: E, to je Sarajevo
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Grbavici igra meč četvrtog kola Lige nacija protiv Sjeverne Irske.

sinoć je u Plavom salonu održana pres-konferencija povodom utakmice , a jedna gošća iz Sjeverne Irske izgubila je svoj mobilni telefon, lične dokumente i kreditne kartice. 

Ipak, njene stvari ubrzo su pronađene i vraćene. Taj potez oduševio je britanskog ambasadora u BiH Matthew Fielda, koji se oglasio na Twitteru, prenosi Avaz.ba. 

- E, to je Sarajevo! Veliko hvala F. V. koji je našao izgubljeni iPhone i kreditne karte i vratio ih vlasnici iz Sjeverne Irske. Junak dana! (Kako zbog gošće iz Sjeverne Irske tako i zbog nas - jedan konzularni upit manje) - napisao je Field.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.