15.10.2018. 14:03
0
Lavica Dalal pobijedila leukemiju
"Dragi naši evo nas sa dobrim vijestima koje smo svi nestrpljivo iščekivali. Nalaz punkcije je uredan. Pokazuje da nema blasta (leukemije). Sve su stanice od donora,nema njenih. To je trenutno tako jer se punkcije rade još šezdeseti i stoti dan od transpatacije", naveli su roditelji male Dalal Omerović na Facebook profilu.
Kako su objavili Dalal će danas isključiti lijek za jetru da vide je li sve uredu bez njega. 

Radit će ultrazvuk opet u četvrtak, a prisutni osip po tijelu kao reakcije borbe stanica u organizmu, prati se svakodnevno. 

"Naša Dalalica se i dalje lavovski bori kako samo ona zna. Malo zeza mamu odbijanjem da popije potrebne sirupe, zbog čega je odgođen izlazak iz bolnice. Zahvaljujemo dragom Bogu koji joj je dao snagu da nadjača svaku prepreku do sada, zahvaljujemo se vama za svu podršku i ljubav koju joj šaljete. Težak je put pred našom Lavicom i njenim roditeljima koji se bore za njen život, ali u ovoj borbi nisu sami, dokazali smo da se sve može kad se udruži ova ogromna ljubav i da vjerujemo samo u jedno, da naša Dalal izlazi iz ove priče kao pobjednica, armija ljudi moli se za njen život jer ona ga zaslužuje", navodi se. 



(Lejla Trle)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.