8.11.2018. 15:06
0
"Dragan Čavić je najveći politički i moralni ološ u istoriji Republike Srpske"
Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić kazao je da ta stranka zvanično napušta Savez za promjene, čiji je član bila u prethodnom mandatu.

"Više nismo dio Saveza za promjene. To više ne postoji. Izgubili smo izbore i to je pošteno", kazao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Nezadovoljni stanjem bloka Saveza za promjene (Savez za pobjedu) NDP, odnosno predsjedništvo te stranke je odlučilo da napuštaju opozicioni blok.

Čavić je dodao da je nedavno razgovarao i sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, koji ga je pozvao na razgovore o formiranju vlasti i skupštinske većine u RS-u.

O ovom se oglasio i Adam Šukalo, političar iz RS-a, koji nije bio blag prema Čavićevom potezu.

"Sa režimom se ne pregovara, sa režimom se zajedno ruši opozicija više od godinu dana, a onda se poslije izbora kaže kako je opozicija opet izgubila i preleti u režim. Reče i uradi Dragan Čavić, najveći politički i moralni ološ u istoriji Republike Srpske!", napisao je Šukalo na Facebook profilu.


(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.