10.12.2018. 18:20
0
Zvizdić primio u nastupnu posjetu ambasadora Kraljevine Španije
Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić primio je u Sarajevu u nastupnu posjetu ambasadora Kraljevine Španije u BiH Joséa Maríu Valdemora Giméneza, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Zvizdić je rekao da su Bosna i Hercegovina i Španija dvije prijateljske zemlje koje gaje dobre bilateralne odnose. Upoznao je ambasadora Giméneza s aktuelnom političkom situacijom u BiH i regiji te istakao da glavni vanjskopolitički prioritet BiH ostaju euroatlantske integracije.

Predsjedavajući Zvizdić je zahvalio za sveukupnu pomoć i podršku Španije Bosni i Hercegovini i poželio ambasadoru Giménezu uspješnu diplomatsku misiju u Bosni i Hercegovini.

Giménez je zahvalio za dobrodošlicu i potvrdio kontinuitet snaženja bilateralnih odnosa te podrške Španije euroatlantskim integracijama BiH.



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.