10.12.2018. 19:45
0
Forto: Radimo u skladu sa zacrtanim rokovima, formirati Vladu KS do Nove godine
Stranke šestorke koje su dogovorile da formiraju novu vlast u Kantonu Sarajevo i dalje rade u skladu sa zacrtanim rokovima, a jedan od glavnih je - formirati novu kantonalnu vladu do Nove godine.

To je za Fenu izjavio Edin Forto, šef pregovaračkog tima Naše stranke, jedne od članica, nakon današnjeg susreta ove šestorke u Sarajevu.

Kako je naveo, bio je to jedan u nizu redovnih sastanaka, a učesnice su bile sve članice šestorke: Naša stranka, Socijaldemokratska partija BiH, Demokratska fronta, Narod i pravda, Savez za bolju budućnost BiH i Nezavisna bosanskohercegovačka lista. 



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.