15.12.2018. 8:47
0
Opet nas je "iznenadio" snijeg: Ovako jutros izgleda Sarajevo
Snijeg koji od jučer pada otežao je kretanje glavnim gradom kako pješacima i vozačima tako i komunalnim službama, koje čini se opet nespremno dočekale zimu.

Sve je to jutros izazvalo kolaps u Sarajevu. Osim toga Sarajlije su imale problema i sa javnim gradskim prijevozom. 

Naime tramvajski saobraćaj nije bio u funkciji  do 8.00 sati, a kao razlog tome iz KJKP GRAS-a su naveli da je riječ o kvaru na električnoj mreži.

Tačnije, kvar se desio kod tehničke škole. 

Također, većina padinskih ulica je neprohodno. U nekima grtalice uopće nisu prošle, a u nekima neće ni moći proći zbog nepristupačnog terena, ali i nepropisno parkiranih vozila. 

Dosta građana izražava svoje nezadovoljstvo putem statusa na socijalnim mrežama, naročito radom komunalnih službi, ali i taksi prevoznika koji ne mogu ili ne žele da ih odvezu do željenih destinacija. 


U našoj foto galeriji pogledajte kako to jutros izgleda sniježno Sarajevo.


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.