26.12.2018. 19:02
0
Davor Dragičević: Ako misle da smo ovca za šutiranje i klanje kao što su juče mislili, vjerujte da nismo
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, podsjetio je da je danas devet mjeseci od ubistva njegovog sina.

– Ja života nemam, mogu me privoditi i raditi šta hoće. Advokat Ifet Feraget je ponudio dokaze i predmet će morati biti prebačen na državno tužilaštvo. Kada se taj predmet riješi ništa više neće biti isto. Mi vrlo dobro znamo način na koji ćemo se boriti sa ubicama Davida Dragičevića, Dženana Memića, Nikole Đurovića i drugih. Zar treba da u Banjaluci stoji novi Davor Dragičević – kazao je Davor i dodao.

– Ako misle da smo ovca za šutiranje i klanje kao što su juče mislili, vjerujte da nismo, ali to ćemo dokazati svojom istrajnošću i hrabrošću – poručio je Dragičević.

Kako je rekao mirno i dostojanstveno su krenuli stazama Davida.

Međutim, policija ih je okružila.

Davor je naveo da je ono što se dogodilo juče lično naredio Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Građani se ironično zahvaljuju policiji što su se i oni okupili večeras. Okupljeni građani uzvikuju “Ko je ubio Davida” i “Pravda za Davida”, piše Oslobođenje.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.