30.12.2018. 13:07
0
Čubrilović: Ulica nije ništa dobro donijela
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je danas da nije ljudski ni moralno zloupotrebljavati bol porodice Dragičević i politizovati slučaj stradanja Davida Dragičevića kako bi se na ulici preoblikovala vlast u RS.

"Sad više nije predmet stradanje tog momka /Davida/. Sad su tu potpuno novi zahtjevi i predmeti – na ulici se želi preoblikovati vlast u Republici Srpskoj, kao da nismo imali izbore prije koji mjesec", rekao je Čubrilović novinarima u Banjaluci. 

On je naglasio da takvo nešto nije dobra poruka, te da nije dobro to što jedna stranka koja se aktivno uključila u te procese na ulici želi da rješava ono što se nije uspjelo na izborima. 

"To svakako nije dobro i nadam se da će institucije odraditi svoj posao na najbolji način, a organizatori ovakvog skupa su preuzeli obavezu da sve protekne u miru", dodao je Čubrilović. 

On je naglasio da treba dati podršku institucijama da rade svoj posao i da bi institucije trebalo što prije da se oglase, a prije svega tužilaštvo, jer ovaj slučaj epilog mora imati kroz rješavanje u institucijama. 

"Drugačije neće biti ni dobro, ni moguće, a ulica ništa dobro nije donijela", poručio je Čubrilović, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.