5.1.2019. 19:36
0
Građani Banja Luke i dalje traže pravdu za Davida Dragičevića, bez roditelja stradalog mladića
I bez roditelja stradalog mladića Davida Dragičevića, Suzane i Davora, građani Banja Luke i večeras su u 18 sati zapalili svijeće u Hramu Hrista Spasitelja.

Strina ubijenog mladića Davida Dragičevića, Nikolina Učur obratila se u subotu medijima kazavši im kako se majka Suzana Radanović morala vratiti u Beč zbog obaveza.

"Suzana se, nažalost, morala vratiti u Beč, čekaju je obaveze tamo. Došli smo i večeras da upalimo svijeće za Davida, za dušu našu. Nastavit ćemo se skupljati. Članov grupe Pravda za Davida će svako veče u 18 sati nastaviti da pale svijeće za našeg Davida i to će tako biti sve dok se ne pojave Suzana ili Davor", poručila je Učur.

Inače, već šest dan nema ni traga ni glasa u vezi sa Davorom Dragičevićem.

(NAP/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.