7.1.2019. 20:33
15
Pogledajte kako navodno dva pripadnika OS BiH u Bileći 'proslavljaju' Božić na Instagramu: Tri Božićna ne dam dana, za hiljade Ramazana
Na našu mail adresu jedan čitatelj(ime poznato redakciji) poslao je video na kojem dva mladića, navodno pripadnika Oružanih snaga BiH pjevaju pjesmu čiji tekst sadrži govor mržnje.

"Ovaj video pokazuje govor mržnje dva pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, u službenim prostorijama za vrijeme obavljanja službene dužnosti u uniformi Oružanih Snaga BiH. Video je objavljen 06.01.2019 god. u 14 sati na društvenoj mreži  Instagram", napisano je mailu.                                                                           
Jedan od aktera sa videa je navodno vojnik S.R. pripadnik 4. pješadijske brigade, bataljona koji je raspoređen u Bileći.
                                                                                                                                                            
Tekst pjesme glasi:                                                                                                                                 
Tri Božićna ne dam dana, za hiljade Ramazana, stoji u mailu.


Ovaj snimak pogledajte u video prilogu.


15
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.