18.1.2019. 9:41
0
Uputstvo građanima za vrijeme Putinove posjete Beogradu: Pokazati radost, energiju i ljubav
Hiljade građana koji su jučer dočekali ruskog predsjednika Vladimira Putina u Beogradu Vučićeva Srpska napredna stranka (SNS) dovozila je autobusima iz više gradova Srbije, optužili su iz Nove stranke Zorana Živkovića, koji su objavili i fotografije kolone autobusa iz Niša, Paraćina, Smedereva kao i drugih mjesta u Srbiji, u kojima su i članovi SNS-a, kako putuju prema Beogradu na doček Putina.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boravio je u četvrtak u službenoj posjeti Beogradu, gdje je srbijanskom predsjedniku uručio orden Aleksandra Nevskog, dok se kasno polije podne obratio hiljadama građana koji su ga dočekali ispred Hrama Svetog Save.

Ruski predsjednik je ukazao na važnost mira i stabilnosti u regionu, istakako je potrebu za jačanjem ekonomskih veza, ali ukazao i na rusku privrženost Srbiji.

Iz Nove stranke su objavili dokument za kojeg tvrde da je uputstvo građanima na koji način se trebaju ponašati. U dokumentu se, između ostalog navodi: „Nadamo se da ste svjesni koliko je važno da tokom šetnje pokažete radost, energiju i ljubav prema gostu koji dolazi da pomogne našoj zemlji.“


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.