11.2.2019. 19:18
0
Dodik se izjasnio o zviždanju tokom otvorenja EYOF-a: Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Beču da je imao obavezu da se obrati na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) u Sarajevu, ali da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja.

On je, također, istaknuo da su u pitanju dobro poznati lokalni animoziteti, piše RTRS. 

- Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Јa sam primijetio aplauz upućen "kosovskoj delegaciji" i zvižduk upućen Srbiji - rekao je Dodik.

Dodik je rekao i da je EYOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.