13.2.2019. 21:31
1
Djevojčica pala sa tribine u Skenderiji, bore joj se za život
U sportskoj dvorani Mirza Delibašić danas je u okviru EYOF-a održano takmičenje u brzom klizanju. Tom prilikom došlo je do nesreće, kada je dijete palo sa tribine, te zadobilo teške povrede, opasne po život.

Kako je saopšteno, djevojčica je dobila tešku frakturu lobanje, a to je dovelo do interkranijalnog krvarenja i povećanja trbuha, što ukazuje na oštećenje jetre. 

Djevojčica je pala sa oko pet metara visine. Trenutno se nalazi na Klinici za neurohirurgiju i u životnoj je opasnosti. Također joj je urađen CT kako bi se znalo da li će morati na operaciju.


(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.