18.2.2019. 17:12
0
Nadzorni odbor TVSA prozvao čelne ljude Kantona Sarajevo jer nisu osudili paljenje automobila Edine Fazlagić
Nadzorni odbor JP Televizije Kantona Sarajevo osudio je vandalski čin paljenja automobila direktorice Edine Fazlagić.

Ističu da to barbarstvo i ugrožavanje imovine, ali prije svega života direktorice Fazlagić i njene porodice, najoštrije osuđuju i pozivaju nadležne da poduzmu sve kako se ovakvi događaji ne bi ponovili.

Također, izražavaju zabrinutost neadekvatnim reagovanjem osnivača preduzeća - Skupštine Kantona Sarajevo, nakon što je zapaljen automobil direktorice preduzeća Edine Fazlagić.

- Izostanak osude tog vandalskog čina rukovodećih ljudi Skupštine KS, kao i premijera i resorne ministrice, je potpuno nerazumljiv i neprihvatljiv, te indikativan, što nas iskreno zabrinjava i ostavlja mnogo prostora za špekulacije i sumnju u deklarisana zalaganja vladajuće većine u KS o sigurnosti i jednakosti svih - navedeno je, između ostalog, u saopćenju Nadzornog odbora TVSA.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.