24.2.2019. 19:20
0
Lukač: O bezbjednosti Dodika i dalje brine MUP RS
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas, komentarišući spekulacije oko obezbjeđenja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, da postoji dogovor sa Direkcijom za koordinaciju policijskih teijla BiH i da za sada to sasvim dobro funkcioniše.

Lukač je podsjetio, da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao da "jedino vjeruje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske i da ne želi da ga obezbjeđuju ljudi koje nikada u životu nije vidio" i naglasio da je za bezbjednost Milorada Dodika i dalje odgovorno obezbjeđenje, koje je taj zadatak imalo i dok je on bio predsjednik Republike Srpske, prenosi RTRS.

"Oni su svaki dan s njim i ulaze normalno i u Predsjedništvo, imaju pravo na oružje i ovlašćenja koja niko ne može da im oduzme, jer zakonom je to dozvoljeno. Postoji dogovor sa Direkcijom - jedno njihovo vozilo se uključuje sa njihovom pratnjom u obezbjeđenje predsjedavajućeg Dodika, a to tako sada funkcioniše i nema nikakvih problema", rekao je Lukač.

Prema njegovim riječima, oni koji od toga hoće da naprave problem nemaju argumente, jer sve, kako kaže, sasvim dobro funkcioniše, prenose Nezavisne.


(Admir Oručević)

DodikLukac
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.