26.2.2019. 11:22
0
Ovogodišnji Innovation challenge počinje u kompaniji Klas
Nakon Innovation challenge takmičenja u kompanijama Vispak i AS Jelah, kompanije AS grupacije nastavljaju rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove. Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha, ovog puta kompanija Klas d.d. Sarajevo za vas ima novi izazov.
Klas d.d. Sarajevo  u saradnji sa Munja Inkubatorom i najvećom info platformom za mlade u BiH - Hocu.ba ima za zadatak da okupi mlade inovatore od 18 do 25 godina koji mogu ponuditi rješenja za određene izazove iz različitih aspekata djelovanja.

Velika nam je čast da 2019. godinu počinjemo sa ovim projektom koji je izvrsna prilika da uključimo mlade inovatore i ponudimo im da svojim idejama doprinesu kako ličnom, tako i razvoju naše kompanije. Stručni tim mentora biće na raspolaganju tokom cijelog procesa takmičenja uključujući period od odabira finalista pa do samog finalnog takmičenja. Pred inovatorima stoje dva stvarna poslovna izazova, a njihove ideje očekujemo s nestrpljenjem. Cilj ovog takmičenja je da određenim izazovima motivišemo mlade te da ih uključimo u aktivno djelovanje razvoja bh. privrede, shodno ekonomskom, marketinškom, tehnološkom ili nekom drugom segmentu zanimanja. Također, želimo povezati fakultete te promovisati prednost saradnje istih jer u samom procesu poslovnog angažmana, saradnja kolega iz različitih procesa je ključ uspješnog poslovanja.“ – ističe Boris Brković, direktor kompanije Klas.  

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo takmičenje pravi izbor za vas.

Vaš zadatak je da okupite tim od tri osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Prijave i slanje rješenja možete vrštiti do 15.3.2019. do 00:00 h.

Nakon toga slijedi finale 21. i 22.3. u kompaniji Klas u Sarajevu gdje će osam odabranih timova usmeno prezentovati svoje ideje.

Tri najbolja rješenja poslovnih slučajeva kompanija Klas d.d. Sarajevo nagrađuje novčanim nagradama u vrijednosti od:

1.mjesto – 1500 KM 
2.mjesto – 1000 KM 
3.mjesto – 500 KM


Sve informacije možete dobiti na challenge@klas.ba ili putem web stranice challenge.klas.ba.

(Sponzorisani članak)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.