20.3.2019. 13:45
6
Pogledajte snimak incidenta ispred Haškog suda: Razguli da te ne vidim više ovdje, zadavit' ću te, ti ćeš pištoljem nekome da prijetiš, fakinu jedan!
Nepoznati muškarac pojavio se danas ispred zgrade Haškog tribunala uoči presude Radovanu Karadžiću. Navedena osoba je nosila transparent na kojem je pisalo da je Mehanizam politički sud i da nije bilo dokaza da se osude Ratko Mladić i Radovan Karadžić, prenosi N1

Nakon što se nepoznati muškarac pojavio ispred zgrade, prišli su mu pojedini članovi porodica žrtava i udruženja i došlo je do manjeg incidenta.

"On je u tom trenutku počeo da bježi, krenula je tada i grupa za njim. Otišao je odavde i rekao da ide po pištolj pa će se vratiti", naveo je naš reporter.

Nihada Aličković iz nevladine organizacije AntiDayton je otjerao muškarca koji je provocirao okupljene.

"Razguli odavde, kakav pištolj spominješ, nemoj više da te vidim ovdje...", rekao je Aličković.


(Admir Oručević)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.