13.4.2019. 10:13
0
U utorak Dan žalosti zbog tragedije u kojoj su poginule četiri uposlenice OŠ "Kovačići"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Vlada KS jutros je na vanrednoj sjednici usvojila odluku o Danu žalosti koji će se podudarati sa danom ukopa i dženaze četiri uposlenice OŠ "Kovačići" u Sarajevu.

Piše: Haris Ahbabović

Dan žalosti će biti u utorak, 16. aprila ove godine. Na Dan žalosti će biti odložene sve manifestacije zabavnog karaktera koje su planirane za taj dan.

Podsjećanja radi, jučer su smrtno stradale četiri uposlenice OŠ "Kovačići", nakon što je automobil u kojem su se nalazile sletio u provaliju duboku oko 150 metara. Nesreća se dogodila kod tunela Bulozi, nedaleko od Darive.

Poginule su Merima Balkić, Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mina Kadrić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.