22.4.2019. 11:20
0
Pronađena droga, šest osoba uhapšeno tokom vikenda u Banja Luci
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka na području grada Banja Luka su od petka do nedjelje uspješno obezbjedili dvadeset četiri javna okupljanja tj. kulturno sportske manifestacije, na kojima nije evidentirano narušavanje javnog reda i mira kao ni izvršenje krivičnih djela koja bi izazvala uznemirenost.

Šest osobaa je lišeno slobode i ispitano na okolnosti posjedovanja opojne droge (marihuane, spid, ekstazi), tri osobe su lišene slobode na osnovu raspisanih potraga, a šest osoba je lišeno slobode zbog vožnje pod uticajem alkohola.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji", saopšteno je iz PU Banja Luka, prenose Nezavisne

Takođe, policijski službenici su na području Policijske uprave Banja Luka, izvršili uviđaj u ukupno četrdeset sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je pet lica zadobilo lakše, a tri lica teže povrede.





 (Lejla Trle)     

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.