13.5.2019. 17:56
0
Velike poplave prijete Žepču i Zavodovićima
FOTO: Dnevni Avaz
Kiša koja je jutros počela padati jačim intenzitetom na području Žepča i Zavidovića već u popodnevnim satima je, nakon nekoliko obilnih pljuskova, donijela velike probleme u saobraćaju i štete domaćinstvima, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Na području Zavidovića vozači se upozoravaju na odrone na dijelu puta Zavidovići -  Banovići te nanose kamenja i materijala na putu.

Poplavljeni su putevi u više prigradskih naselja, a saobraćaj je otežan na dijelu regionalnog puta Žepče - Zavidovići zbog izlijevanja potoka i nanosa na saobraćajnicu u Bistrici.

Kada je u pitanju općina Žepče, zabilježen je porast nivoa rijeka Papratnice, koja se već izlila na nekoliko mjesta, i Krajnjače, piše Avaz.

Žepački podvožnjak na samom ulazu u grad još je zatvoren, a saobraćaj se odvija alternativnim pravcima na Papratnicu i Ograinu. Trenutno su u prekidu putne komunikacije na području Novog Šehera.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.