14.6.2019. 18:20
0
Sabor SNSD-a u Laktašima, Dodik jedini kandidat za predsjednika
U subotu 15. juna u Laktašima će biti održan 6. Sabor Saveza nezavisnih socijaldemokrata na kojem će biti izabran predsjednik SNSD-a, a jedini kandidat je aktuelni predsjednik Milorad Dodik.

Dodik je na čelu SNSD-a od 1996. godine, odnosno 5. marta 1996. godine Stranka nezavisnih socijaldemokrata upisana je u sudski registar, da bi nakon ujedinjenja sa drugom socijaldemokratskom strankom bila preimenovana u Savez.

Na Saboru će učestvovati više od 1.200 delegata koji će izabrati predsjednika SNSD-a, novi saziv Glavnog odbora, kao i Statutarnu i Nadzornu komisiju. Na prvoj sjednici Glavnog odbora bit će izabrani potpredsjednici SNSD-a, Predsjedništvo i generalni sekretar. 

Bit će razmotreni rezultati SNSD-a u proteklom periodu, kao i predstavljeni planovi za naredne četiri godine. 

Sabor će biti održan u Sportskoj dvorani u Laktašima s početkom u 12 sati. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.