30.7.2019. 18:36
0
Majka Davida Dragičevića na Facebooku objavila fotografiju i ime osobe za koju tvrdi da joj je ubila sina
Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, na svom Facebook profilu objavila je status kojim je direktno optužila banjalučkog inspektora Dubravka Kremenovića za ubistvo njenog sina Davida.

Podsjećanja radi, još uvijek nisu pronađene ubice Davida Dragičevića, a nisu urodili plodom niti višemjesečni protesti Banjalučana koji su tražili da se pronađu ubice.

"Inspektor SUP-a Banje Luke, inače u slobodno vrijeme ubija djecu. Koliko još zločina ima na savjesti? Lično odgovoran za ubistvo moga Davida!!! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje", napisala je Suzana Radanović na Facebooku.

Davor Dragičević, Davidov otac, je više puta za smrt svog sina direktno okrivio vrh MUP-a RS-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.