1.8.2019. 12:00
0
DF: Oduševljeno prenijeli izjavu Kitarović, pa reakcije ocijenili kao širenje mržnje
Odbor za pitanja mladih DF-a osudio je, kako su naveli, propagandno djelovanje medija pod izravnom kontrolom Hrvatskog narodnog sabora (HNS)”.

Mediji pod kontrolom HNS-a, ocjenjuju iz DF-a, tokom jučerašnjeg dana prvobitno su oduševljeno prenijeli izjavu predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović da je "Bosna i Hercegovina pod kontrolom militantnog islama", a tek kada se predsjednica Hrvatske odlučila demantirati tu izajvu, “mediji pod kontrolom HNS-a su počeli da optužuju medije iz Sarajeva za širenje mržnje”.

“Stoga mi smatramo da je Kolinda Grabar Kitarović svojim nevještim pokušajem demantovanja same sebe i svoje političke strategije prema BiH, koja se ponajbolje manifestira kroz optužbe za "militantni islam", zapravo Čovićevim medijskim huškačima pokvarila dernek, jer oni čvrsto vjeruju i energično promoviraju, što se da vidjeti iz njihovih izvještavanja, u ono što se Grabar Kitarović danas ustručava ponoviti”, navodi se, između ostalog, u Odbor za pitanja mladih DF-a. 


(Patria / Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.