21.8.2019. 13:44
0
Ovo je 29-godišnji Armin Mahmić koji je na smrt pretukao Zorana M. zbog 1.000 KM
FOTO: Dnevni Avaz
Nakon opsežne istrage, zenički inspektori rasvijetlili su smrt Zorana M. (29), te su uhapsili Armina Mahmića (29), prenosi danas Dnevni Avaz.

- Utvrđeno je da se A. M. 13. maja ove godine oko 23 sata, u namjeri da pribavi protupravne imovinsku korist, nakon što je A. M. napustio ugostiteljski objekt u alkoholiziranom stanju, uputio za njim, stigao ga u ulici pored Doma zdravlja, zadao mu nekoliko udaraca pesnicom u glavu, nakon čega je oštećeni pao na tlo – rekli su za Avaz iz MUP-a ZDK.

Dodaje da je žrtva prilikom pada udarila potiljkom o beton, nakon čega ga je osumnjičeni odvukao na neosvijetljeni dio ulice, neposredno uz pokretnu rampu.

Njegovo nepomično tijelo uočili su prolaznici, koji su o tome obavijestili Hitnu pomoć, koja ga potom hitno prebacuje u Kantonalnu bolnicu Zenica. Nažalost, usljed zadobivenih povreda 21. maja nesretni Zoran je preminuo.

Kako saznaje Avaz, Mahmić se nalazio u istom kafiću gdje i preminuli Zoran. Uočio je da ima novca, čekao da izađe iz objekta, a potom ga pratio do pogodne lokaciju da ga napadne. Tom prilikom od Zorana je ukrao 200 eura, 226 švicarskih franaka te neutvrđen iznos novca u konvertibilnim markama, ukupno oko 1.000 KM, prenosi Avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.