31.8.2019. 9:47
0
Detalji stravične nesreće kod Mostara: Krenuli na more, a onda se zabili u kamion, poginuli muškarac i žena iz Lukavca
FOTO: Dnevni Avaz
Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 na izlazu iz Mostara u naselju Opine, prenosi Dnevni Avaz.

Putnici koji su bili u automobilu koji se jutros sudario s kamionom na izlazu iz Mostara u naselju Opine, kako prenosi Avaz, krenuli su prema moru. U automobilu su se nalazile četiri osobe.

Smrtno su stradali muškarac koji je upravljao automobilom M.M. (56) i žena A.M. (47) iz Lukavca. S njima u automobilu bila je i 53-godišnja žena M.M., koja je zadobila teške tjelesne povrede. Suvozač, kojem je 49 godina, zadobio je povrede neutvrđenog stepena, prenosi Avaz.

Vozač je, najvjerovatnije, zaspao za volanom i sudario se s teretnim vozilom kojim je upravljao M.B. (42) iz Mostara. Dežurna kantonalna tužiteljica potvrdila je da su stradali muškarac i žena u rodbinskoj vezi, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.