11.9.2019. 11:19
0
Detalji hapšenja u Doboju: Đorđe Nešković dugo vremena maltretirao suprugu, a onda je ubo u stomak
FOTO: Vecernje novosti
Đorđe Nešković (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti 51-godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posjekao po ruci, prenose Večernje novosti.

Krvavi napad odigrao se u ponedjeljak u blizini štale na imanju njihovog sina. Motiv napada je višemjesečni sukob među supružnicima, koji je kulminirao nakon što je 51-godišnjakinja nedavno napustila supruga i preselila se kod sina.

Nesretna žena se na to odlučila jer je duže vrijeme bila izložena nasilju od supruga koji ju je tukao, što je prijavljivala i policiji.

Đorđe Nešković navodno nije mogao da se pomiri s takvom njenom odlukom. U vrijeme kada je ona na imanju ostala sama, došao je do kuće sina. Ženu je zatekao pored štale. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Đorđe potegao nož i teško ranio suprugu.

Napad su vidjele komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesretnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Doboju, nakon čega je alarmirana policija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.