16.9.2019. 17:17
0
Adnan Šerak iz Zenice prebačen u KPZ Sarajevo
FOTO: Dnevni Avaz
Adnan Šerak, jedan od najopasnijih bh. kriminalaca, prebačen je iz Kazneno-popravnog zavoda Zenica u KPZ Sarajevo, prenosi Dnevni Avaz

Njega su, kako saznaje Avaz, pratile jake policijske snage. Prema nepotvrđenim informacijama, zidine zeničkog zatvora napustio je iz sigurnosnih razloga.

Inače, Šerak je prošle godine digao policiju na noge, nakon što se nije vratio u zenički zatvor. On je, naime dobio jednomjesečni prekid zatvorske kazne po rješenju Kantonalnog suda u Sarajevu, iako se tome oštro protivila uprava zatvora jer je važio za jako nediscipliniranog zatvorenika koji je često izazivao incidente, prenosi Avaz.

Njihova bojazan se ispostavila opravdanom. Uhapšen je, na osnovu dojave građana, u kafiću u sarajevskom naselju Marijin Dvor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.