19.9.2019. 14:29
0
Poptisan ugovor između kompanije Bosnaplod i SOS dječiji sela
Današnjim potpisivanjem ugovora između Eldine Muftić, izvršne direktorice Zeraa grupacije i Farisa Njemčevića, direktora lokacije Sarajevo ozvaničena je suradnja koja će trajati do 31.12. 2019. godine.
„Uspjeh se nalazi u kreiranju koristi za sve i uživanju u tom procesu. Izmamiti makar jedan dječiji osmijeh će biti uživanje za nas. Ponosni smo na sve što radimo, a naročito smo ponosni na to da će naš KULIN biti u domovima ovih ovdje mališana i mladih.
Za nas je porodica odraz društva i ovim želimo razvijati vrijednost osjećaja odgovornosti i pripadnosti.“ Naglasila je Eldina Muftić, izvršna direktorica Zeraa grupacije.


„Čast nam je bilo ugostiti naše prijatelje i vjerujemo da je ovo divan početak jedne suradnje koja će trajati godinama. Kompanija Bosnaplod je upoznata sa našim radom i vrijednostima te znaju da nam je kvalitet podrške koji pružamo djeci u našoj brizi prioritet, tako da i hrana koju djeca konzumiraju mora biti prije svega kvalitetna, zdrava i hranjiva. Proizvodi KULIN koje će kompanija Bosnaplod donirati na mjesečnoj osnovi do kraja godine su proizvedeni od najboljeg voća, ukusni  i zdravi te će se svaka SOS mama itekako obradovati svakom proizvodu.“ Istakao je Faris Njemčević, direktor lokacije Sarajevo.

Kompanija Bosnaplod će donirati proizvode KULIN za 28 SOS porodica i 2 kuće za mlade, u periodu od 01. septembra do 31. decembra 2019. godine. Donacije proizvoda za SOS porodice, u paketima sa džemovima, sokovima, voćem svježim i smrznutim, na mjesečnom nivou će se isporučivati SOS porodicama u Sarajevu i Gračanici.

Trenutno u dva bosanskohercegovačka SOS Dječija sela odrasta 228 dječaka i djevojčica. 

SOS Dječija sela pružaju podršku prvenstveno djeci bez roditeljskog staranja kroz porodični model brige, ali i svoj ostaloj djeci kroz Programe jačanja porodica, edukativne programe i druge aktivnosti u zajednicama.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.