21.9.2019. 18:40
0
Obilježena četvrta godišnjica od otvaranja Centra 'Safet Zajko'
Četvrta godišnjica od otvaranja Centra za edukaciju, sport i rekreaciju "Safet Zajko" obilježena je danas u Sarajevu.

Tim povodom na sportskim terenima održana su takmičenja, pobjednicima su uručene i nagrade, dok je za mnogobrojne posjetitelje priređen zabavni program.

Održana su takmičenja u bacanju kugle, odbojci na pijesku, tenisu i adrenalinskim sportovima. U takmičarskoj atmosferi koja je vlada od jutarnjih pa do popodnevnih sati uživali su, kako takmičari, sportisti, tako i mnogobrojni građani koji su odlučili da ovaj sunčani dan provedu u prelijepom ambijentu najvećeg parka u Sarajevu. 

Prisutnim posjetiteljima i takmičarima dobrodošlicu je poželio načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić istakavši da je Centar "Safet Zajko" postao omiljeno mjesto za druženje, sport i rekreaciju u Novom Gradu, ali i šire.

Planirano je da u narednom periodu bude izgrađena i igraona zatvorenog tipa kako bi bio obezbjeđen prostor za igru i u zimskim mjesecima, saopćeno je iz Općine Novi Grad Sarajevo.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.