25.9.2019. 11:56
0
Pronađeno tijelo nestale Kineskinje: Tijelo bilo obješeno o drvo blizu puta Mitrovac – Perućac na Tari
Na Tari je u utorak uvečer pronađeno tijelo Ju Sinjue (21), kineske državljanke kojoj se krajem juna izgubio svaki trag na ovoj planini, nezvanično saznaju Novosti.

Potraga je trajala skoro tri mjeseca, a u nju su bili uključeni srbijanska policija, spasilačke službe, Kineska ambasada i roditelji djevojke.

Tijelo je pronađeno obješeno o jedno drvo blizu puta Mitrovac – Perućac na Tari, a je li Kineskinja, kao što se pretpostavlja, izvršila samoubistvo ili se radi o zločinu, pokazat će obdukcija koju je naložilo Više javno tužilaštvo u Užicu, piše ''Blic''.

- Tijelo je pronađeno oko 30 metara ispod puta koji povezuje Mitrovac i Perućac. Na njemu nije bilo vidljivih povreda, zvijeri kojih na Tari ima puno ga se nisu dokopale - rekao je "Novostima" izvor iz istrage, sugerirajući da je tijelo dugo stajalo u šumi prije nego što je pronađeno.

Ju Sinjue je 28. i 29. juna boravila u Bajinoj Bašti, gdje je došla turistički, sama, i to je posljednje što se zna o njoj. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.