27.9.2019. 12:52
0
"S velikom tugom sam primio vijest o tragičnoj nesreći u kojoj je, nažalost, nastradao rudar Adnan Kovačević"
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća direktoru Rudnika mrkog uglja Breza i porodici Adnana Kovačevića, rudara koji je poginuo u jami "Sretno".

- S velikom tugom sam primio vijest o tragičnoj nesreći u kojoj je, nažalost, nastradao rudar Adnan Kovačević. Molim Vas da porodici Kovačević prenesete izraze najdubljeg saučešće uime Predsjedništva BiH i u moje lično ime. Kovačević je svojim marljivim radom, obavljajući ovaj izuzetno težak posao, dao ogroman doprinos zajednici u kojoj živimo.

Naše misli uvijek će biti uz njega. Saučešće upućujem i Vama, kao i kompletnom kolektivu Rudnika mrkog uglja Breza - stoji u Komšićevom telegramu saučešća,  saopćeno je iz Pres-službe Predsjedništva BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.