4.10.2019. 11:00
0
Policija traga za Sunitom Hidić-Bošnjaković zbog sumnje na ubistvo poznatog ugostitelja
Nino I. ubijen sleđa, a na mjestu zločina zatečen i muškarac koji se dovodi u vezu s osumnjičenom

Nakon što je jutros u "Vili Ivanković" u mjestu Buna južno od Mostara pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), policija traga za Sunitom Hidić-Bošnjaković  (29), zbog sumnje na ubistvo, otkrio je izvor blizak istrazi. 

Kako saznaje Avaz, Hidić-Bošnjaković često je dolazila u objekt gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. 

Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. Neslužbeno saznajemo i da je u objektu zatečen i jedan muškarac, koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu s odbjeglom Hidić-Bošnjaković. Ugostitelj je, navodno, ubijen sleđa, a na mjestu zločina je pronađen i pištolj, piše Avaz.

Uviđaj na mjestu događaja je okončan, a tijelo je odvezeno. Dežurna kantonalna tužiteljica odbila je dati više informacija, kazavši kako je za to "prerano".  

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.