7.10.2019. 18:17
0
Užas u Mostaru: Tri psa izgrizla šestogodišnjeg dječaka na igralištu
Tri psa napala su šestogodišnjeg dječaka u subotu u naselju Livač sjeverno od Mostara, potvrđeno je u MUP HNK, prenosi Bljesak.

- Jedan vlasnički pas i dvije lutalice napali su u subotu dječaka na igralištu u mjestu Livač. Prijava je stigla u Policijsku stanicu Sjever oko 12:35 sati da je vlasnički pas napao maloljetnu osobu, a uz njega i još dva psa lutalice. Nanijeli su mu povrede nakon čega je dječak prebačen u mostarsku bolnicu – rekao je to Ljudevit Marić, portparol MUP HNK za portal Bljesak.

Iz SKB Mostar su potvrdili kako je zdravstveno stanje šestogodišnjeg dječaka stabilno. 

- Nakon manjeg operativnog zahvata, dječak je hospitaliziran na Odeljenju za dječju hirurgiju SKB Mostar gdje se i sada nalazi. Stabilnog je zdravstvenog stanja – potvrđeno je u SKB Mostar.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.