11.10.2019. 10:15
0
Muftija goraždanski Remzija ef. Pitić teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:35 sati na magistralnom putu Sarajevo - Foča, u mjestu Kuta, jedna osoba je teško povrijeđena,a na vozilima je nastala materijalna šteta.

Kako saznajemo, došlo je do sudara Volva, kojim je upravljao R. P. iz Sarajeva,  i terenca marke Mercedes, za čijim upravljačem je bio R. A., također iz Sarajeva. 

Tom prilikom je vozač Volva zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u Univerzitetsku bolnicu u Foči, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nezvanično u nesreći je povrijeđen goraždanski muftija Remzija ef. Pitić, prenosi avaz. 

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje,  koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje radi utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnika.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.