13.10.2019. 15:42
0
Bravo za frizere i kozmetičare iz Zenice: Cijeli dan šišaju i uljepšavaju građane kako bi prikupili novac za bolesne mališane
Četrdesetak frizera i jedna kozmetičarka Sekcije frizera i kozmetičara Udruženja poslodavaca Zenica, u sklopu 3. frizersko-kozmetičkog mitinga humanosti, danas će sve do 17 sati u holu Šoping centra “Džananović” uljepšavati svoje sugrađane i prikupljati sredstava za liječenje zeničkih mališana Adne Vojvodić i Denisa Kadića.

- Mi radimo po principu: Vi se ošišate, sami odredite cijenu, novac ubacite u kutiju i time ste učinili dobro djelo. Sva prikupljena sredstva će transparentno biti uručena roditeljima za liječenje. Jedan od roditelja je i danas tu, sa nama i daje nam podršku - kaže Sabina Karić, predsjednica Skupštine Sekcije frizera Zenica.

Ona dodaje kako Sekcija frizera Zenice broji oko 20 salona-članica, od kojih svaki ima dva-tri ili više zaposlenih te da su na protekla dva humanitarna mitinga ošišali više od 500 sugrađana i prikupili preko 10.000 KM. Sav su novac također uplatili u humanitarne svrhe.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.