26.10.2019. 10:38
0
Sanel Hadžić, koji je uhapšen zbog droge, ponudio bihaćkom bračnom paru 10.000 KM za operaciju: Ja im novac halalim!
Sanel Hadžić, koji je uhapšen zbog trgovine kokainom, poznat je po tome što je ponudio pomoć jednoj porodici u Krajini.

Podsjećanja radi, on je uhapšen u akciji MUP-a USK nakon što je objavio video na kojem se vidi kako se drogira i koristi kokain. Policija je u njegovom domu pronašla oko 1,5 kg droge.

Naime, on je pomogao jednoj porodici nakon njihove anonimne objave na jednom lokalnom bihaćkom mediju. Ta porodica je apelirala za pomoć jer im je bilo potrebno  10.000 KM za operaciju. Oni su kao zalog nudili kuću. 

Tačnije, spomenuti bračni par je godinama pokušavao da dobije bebu, pa je zbog neophodne operacije  odlučio da  notarski da pola kuće  onom ko im pozajmi 5000 eura. Hadžić se javio i ponudio im 10.000 KM kao poklon, ali je ovaj bračni par na kraju odustao od pozajmice zbog negativnog publiciteta.

- Razgovarao sam s porodicom i jako mi je žao šta im se dešava. Ponudili su mi ugovor kod notara da njihova kuća bude zalog da će mi vratiti novac, ali ja to ne želim. Ja sam se isključivo javio porodici da im pomognem i novac im halalim. To ću uraditi kako sam im i obećao. Da im Allah olakša i riješe zdravstveni problem što prije - kazao je Sanel Hadžić svojevremeno za Biscani.net portal.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.