19.12.2019. 11:51
7
"Napadi na Komšića su besmisleni. Nekoliko puta sam već čestitao Radončiću i Komšiću"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Direktor Kamernog teatra 55 i poznati glumac Emir Hadžihafizbegović gostovao je na N1, gdje je govorio o koaliciji SDA, SBB-a i DF-a.

Piše: Haris Ahbabović

- Mislim da su ti napadi na DF potpuno besmisleni, mislim da je Komšić prepoznao alarmantan trenutak, zajedno s Radončićem, i ja sam već nekoliko puta čestitao i Komšiću i Radončiću što su shvatili ozbiljnost trenutka u vremenu u kome jedan od članova Predsjedništva negira postojanje BiH, baca zastave BiH sa stola, u intervjuima govori o tome da su zločini legitimni, koji ne priznaje genocid u Srebrenici - rekao je glumac.

- Takve stvari slušamo i u jednom trenutku su ozbiljni i pametni političari shvatili da je odbrana od takvog jednog šovinizma, jedne segregacije, prepoznali su da se toj tiraniji političkoj treba stati ukraj. Ne znam šta je sporno unutar onoga što zagovara SDA. Volio bih da u studiju imam far na far, recimo Kukića ili Dizdarevića da komentiramo - rekao je Hadžihafizbegović.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.