24.12.2019. 10:33
0
Edin Forto dobio zadatak da za dvije minute nabroji šta je njegova vlada uradila za godinu dana
Rezultati koji se mogu iskazati u brojkama, te obaveza izvještavanja o urađenom u odnosu na obećano, pravi razliku i čini dobru upravu. Tim novozelandske premijerke je prošli mjesec postavio izazov i Jacinda Ardern je trebala u dvije minute nabrojati sve dobro što je njena vlada napravila za dvije godine.

Vođeni tom idejom Vlada Kantona Sarajevo je na oficijelnom Youtube kanalu objavio video u kome Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto u dvije minute nabraja, kako su naveli, rezultate koje je Vlada Kantona Sarajevo napravila u prvoj godini mandata. 

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto napravio je video u kojem je približno dva minuta nabrajao rezultate koje je napravila Vlada KS u prvoj godini mandata.

"Kupili smo deset zglobnih autobusa i deset minibusa. Popravili smo 15 kilometara saobraćajnica i 20 kilometara brze ceste. Utoplili smo 39 javnih objekata, uveli prirodni gas u 370 objekata. Izdvojili 84, 5 miliona za različite oblike pomoći", dio je ove nesvakidašnje prezentacije trenutnog premijera KS.


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.