23.1.2020. 11:05
0
Pucnjava u Sieattleu: Poslije svađe na ulici ubili ženu i ranili sedmoro
Dvojica muškaraca svađala su se na ulici prije nego što su otvorili vatru jedan na drugog, a pretpostavlja se da su svi koji su povrijeđeni bili slučajni prolaznici. Policija traga za dvojicom muškaraca.

Jedna žena je ubijena, a sedam osoba je povrijeđeno u pucnjavi koja se desila u centru Sieattlea, ispred jednog restorana brze hrane.

Žena je ubijena nakon svađe na ulici ispred McDonald'sovog restorana, dok je povrijeđeno šest prolaznika, saopštila je policija i dodala da traga za najmanje dvije osobe, prenosi Reuters.

- Osobe su izvadile oružje, otvorile vatru, dok su ljudi bježali u različitim pravcima. U pucnjavu je umiješano više ljudi, rekao je šef policije Sieattlea.
 
Lokalna televizija prenijela je da su svjedoci rekli da su se dvojica muškaraca svađala na ulici prije nego što su otvorili vatru jedan na drugog, a pretpostavlja se da su svi koji su povrijeđeni bili slučajni prolaznici, prenosi Blic.

Stradala je žena starosti između 40 i 50 godina, dok su jedna povrijeđena žena i devetogodišnji dječak prebačeni u bolnicu u kritičnom stanju.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.