26.1.2020. 19:01
0
"Virus antibosanske korone jači je od onog u Kini"
Nemamo bosansku politiku, nikada nije postojala, treba je izgraditi. Naš narod u intenzivnom je propadanju.

Prijete nestankom Bosne, moramo opstati. Stanje je agonije, nedostaje nam svijest o cilju;
Bosanska ideja je važnija od bilo koje druge, imamo najveće mogućnosti u historiji naše države da je razvijamo. Bosna je najteže pitanje savremenog svijeta, ne znamo ništa o tome, anestezirani smo;

Virus antibosanske korone jači je od onog u Kini. Svi smo odgovorni za odbranu države. Lideri su u pometnji, idejnoj i ideološkoj. Znanje najpraktičnija stvar, moramo ga imati. Stoljeće je malo za osviješćenje traumatiziranog naroda. Javno govorenje je prvi preduslov da izađemo iz stanja u kojem se trenutno nalazimo. Religija je pretvorena u ideologiju sticanja vlasti i moći.
Borba za vlast je gutanje otrova, političari ne znaju šta hoće. Bošnjaci nisu našli odgovor na ono što im se desilo, ni ne traže ga, a preživjeli su holokaust.

Ratni zločinci žive slobodno u javnom prostoru.  Sva nasilja proističu bez jasne svijesti o onome šta radimo. Sarajevo mjesto gdje se uništavaju grobovi naših predaka.  Starce, žene , djecu i mrtve moramo zaštititi. Pitanje odgovornosti je ključno pitanje, radimo protiv sebe. Niko nam neće dati budućnost, moramo je izgraditi, braniti svoju Bosnu“, samo su neke od izjava Rusmira Mahmutčehajića.

 
(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.