24.2.2020. 14:27
2
Iz SDA poručili: Kako vidimo, Lejla Salihagić-Brčić se u pravo i ne razumije baš najbolje
Nakon što je Ustavni sud Federacije BiH 11. februara uputio mišljenje, u kojem se navodi da je rotacija Danijele Kristić i Elmedina Konakovića neustavna, Kantonalni odbor SDA Sarajevo, očekuje da ministrica pravde Lejla Salihagić-Brčić prije svega uputi izvinjenje građanima Kantona Sarajevo i zastupnicima u Skupštini Kantona Sarajevo.

- Svjedoci smo da je ministrica pravde Lejla Salihagić-Brčić zadnja tri mjeseca tvrdila da je rotacija predsjedavajućeg u skladu s Ustavom Kantona Sarajevo i Federacije BiH i svojim djelovanjem nanosila štetu pravnom sistemu u KS svojim "radom" i svojim "pravnim mišljenjem". Nadamo se da će Brčić u narednom periodu promijeniti struku i početi se baviti nečim za što ima više afiniteta jer kako vidimo u pravo se i ne razumije baš najbolje - saopćili su iz KO SDA Sarajevo.

(Fena)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.