2.3.2020. 13:55
6
Konaković: Utihnuli su otvarači trotoara i njihovi saradnici. Kako sad stoje stvari “kurban” će biti Sarajlić

Predsjednik Naroda i pravde i nekadašnji član SDA Elmedin Konaković oglasio se na Facebooku povodom afere koja posljednjih dana potresa SDA, a nakon što je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić (SDA) objavio kompromitirajući audio snimak o navodnoj kupovini glasova na unutarstranačkim izbora u Kantonu Sarajevo.

- Nazire se strategija rukovodstva SDA i stav o snimku koji ih je do kraja ogolio i potvrdio sve ono o čemu govorimo i zbog čega smo napustili stranku. Portali bliski porodici Izetbegović pišu o “još jednom smišljenom napadu na Bakira koji se herojski bori protiv Dodika”.

Napad je to na državu i posebno na Bošnjake u njoj. Izlizana matrica u koju više ne vjeruju ni najodaniji botovi.

Utihnuli su otvarači trotoara i njihovi saradnici.

Na vrh je isplivala ta brutalna istina o zloupotrebi javnih resursa. Zasolio je sve to Bakir izjavom kako se ne smije van stranke iznositi informacija da je neko u stranci korumpiran, kako se to u kući rješava. Isto kao što je meni prije dvije godine govorio.

Zasolio je i tom ugostiteljskom frazom, “ako je dobro recite svima, a ako nije samo nama”. Kako sad stoje stvari “kurban” će biti Sarajlić, mislim da nemaju izbora, a nerado to rade.

Sarajlić, drugi do Sebije, koji je sve radio po nalogu Sebije i prvog do Sebije.

Da li će biti tema to što je na sastancima sa 6 predsjednika opštinskih organizacija uredno sjedio Osmica i učestvovao u kreiranju lista za novo rukovodstvo stranke u KS?

Šta prvi čovjek OSA-e radi na tim sastancima? Ko je Surković, novi potpredsjednik kojeg u evidenciji SDA nije bilo? Šta sa svjedočenjima koja smo čuli od Asima u zanosu lobiranja za ruke, iako bi on čovjeku pomogao i da ne glasa?

Poruku koju mi je Bakir poslao sam objavio nakon sto me on pozvao i rekao da takve poruke nema, da sam manipulator i lažov.

Žao mi je danas što je nisam objavio mnogo prije. I naš problem jeste što nas vi branite od Dodika. Ne možete vi sebe od sebe odbraniti!, napisao je Konaković na svom Facebook profilu.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.